Let’s Look at Some New Images of The Nike Roshe Run NM Woven SD

Deze nieuwe innovatieve ontwerp is gemaakt door Nike ontwerpers Shane Kohatsu en Fred Dojan. Op een reis naar China kwamen deze twee genuises met het idee voor Hyperfuse door te kijken naar de Chinese ballers spelen op de buitenbanen van China. Het creëren van een schoen die duurzaam zijn voor de buitenbanen was was slechts een van hun missies. De andere was om een ​​schoen die het mogelijk maken voor het ontluchten van de warmte die werd opgebouwd tijdens intense spelen te creëren. Als resultaat van hun inspanningen, hebben Nike schoenen voor basketbal is een revolutie. Hyperfuse heeft de sneaker wereld door de storm. En het lijkt erop dat voor alle doeleinden, Nike zal blijven om de regerend kampioen van high performance basketbal schoenen zijn. Ik ben een Nike Internationalist Verkoop fervent sneakerhead al 40 jaar. Van loopschoenen aan mijn ware passie, basketbal schoenen, ik zelf meer paren schoenen dan ik kan tellen. Nike, Adidas, Under Armour, en Reebok dalen sommige behoorlijk ziek kicks op dit moment. Als je net als een sneakerhead net als ik, kun je echt niet wachten tot morgen toen het nieuws van een nieuwe sneaker daling zal worden aangekondigd. 

Het is zo gemakkelijk om een ​​paar loopschoenen te kopen uit het rek of op een online winkel, omdat je gewoon zoals het ontwerp, de kleur en het uiterlijk van de schoenen. Je zou zelfs als het merk zo veel dat je gewoon kopen omdat het Adidas, New Balance, Asics, Reebok, of Nike hardloopschoenen voor mannen. Soms is alles wat er nodig is het een mooie weergave en een hyped reclamecampagne te krijgen jullie moeten die nieuwe loopschoenen te kopen in de winkel. Echter, er zijn belangrijke factoren om te overwegen alvorens te kopen. Dit zal u helpen meer waarde te krijgen voor je geld en de mogelijkheid van bepaalde verwondingen zoals spierspanning, pijn in de benen, blaren, en nog veel meer te verminderen. Zelfs kleine ongemak tijdens een run kunnen worden vermeden als je gewoon de tijd genomen om meer over hardloopschoenen aan opgeleide aankopen te doen kennen. Nu dat je hier bent, laten we eens een kijkje op de verschillende soorten lopers en hun specifieke eisen in hardloopschoenen. Neutraal Runner - Dit type loper heeft een normale pronatie. Als we zeggen pronatie, we praten over hoeveel de voet roll naar Nike Dames Nederland Air Huarache Wit Zwart Goedkope binnen in een cyclus tijdens het hardlopen. 

Een neutrale loper heeft een gezonde niveau van voetbeweging tijdens een run. In dit geval zou hij of zij gewoon de basis kussen en ondersteuning in hardloopschoenen nodig. De meeste neutrale lopers kunnen kiezen lichtgewicht loopschoenen omdat er minder kussen en ondersteuning die nodig is. Underpronator - Een underpronator of supinator een hoge boog waardoor de voet minder dan normaal pronatie. De tendens is dat de schok direct naar de benen in plaats van de voeten kan reizen. Hoewel slechts een klein percentage van de mensen zijn underpronators, ze moeten nog steeds de juiste paar schoenen aan pronatie aan te moedigen. Een neutraal gedempte schoen met zachtere tussenzool is ideaal - iets dat minder stabiliteit en motion control om meer beweging te bevorderen heeft. Matige pronator - Dit type loper moet stabiliteit en steun aan het excessieve pronatie te voorkomen. Ze zouden loopschoenen nodig hebt met meer steun voor een betere manier van lopen en minder pronatie. Heavy pronators - Ongeveer 10% van de lopers zijn zwaar of overpronators. Sommige van de flat-flooted personen vallen onder deze categorie. 

Omdat er zware voetbeweging bij het uitvoeren, zal een paar loopschoenen met motion control en grotere stabiliteit geschikt zijn. Er moet minder demping en comfort en meer steun en controle in een paar loopschoenen voor deze overpronators. Meest gerenommeerde loopschoen fabrikanten ontwerp schoenen met dit soort lopers in het achterhoofd. Als je weet welke categorie je onder valt, kunt u eenvoudig vragen een winkel voor hulp en meer informatie vinden heren 
Nike Dames Nederland Air Huarache Wit Zwart Goedkope
nike hardloopschoenen die bij u past. U kunt weten welk type loper je bent. Dompel je voeten in het water of verf en stap op een gewoon papier. Hoe zwaarder de footprint, hoe zwaarder pronator je bent. Als je de helft van je boog op het papier, je bent een neutrale loper. Dat zal u helpen kiezen wat voor soort loopschoenen zal u het best past. Het kopen van loopschoenen is niet zo eenvoudig te kopen uit het rek en één omdat je van de kleur en het ontwerp van de schoen. Als je een persoon met een ernstige actieve levensstijl of wilt u gewoon praktisch met uw aankopen te zijn, zijn beter geïnformeerd in dit gebied eerst alvorens te beslissen wat bepaald type hardloopschoen te kopen. 

Views: 1

Comment

You need to be a member of Carver Alumni Association of Baltimore, Inc. to add comments!

Join Carver Alumni Association of Baltimore, Inc.

© 2017   Created by Carver Association of Baltimore.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service